Pečené papriky
1 porce obsahuje:
Energie: 315 kJ
Bílkoviny: 2 g
Tuky: 6 g
Sacharidy: 5 g
Suroviny:
200 g žlutých paprik
5 g olivového oleje
česnek, sůl, bylinky (bazalka, saturejka, dobromysl…)
pečicí papír
Postup:
Papriky rozpůlíme, vybereme jadérka, omyjeme a osušíme. Potom papriky zevnitř potřeme utřeným česnekem se solí, posypeme bylinkami a poklademe slupkou na plech, na kterém je rozložený pečicí papír. Pečeme ve vyhřáté troubě asi 15 minut. Na talíři pokapeme olivovým olejem. Podávat můžeme jako předkrm, přílohu k masu nebo s pečivem jako lehkou večeři.
Kontakt
Územní Organizace Svazu diabetiků ČR VimperkFrantišek Svoboda
Nerudova 267
Vimperk
385 01
+420723062783
+420607586942
číslo účtu: 240631004/0300